Kinderkleding trends 2019

De winter is alweer even voorbij, de bloemetjes gaan weer bloeien en de zon begint weer steeds vaker te schijnen. Dit betekent ook dat er weer een nieuwe collectie aan lentekleding in de winkels ligt. De warme truien kunnen worden opgeborgen en het is tijd om luchtige kleding aan te schaffen. In dit artikel zet ik de kinderkleding trends van 2019 op een rijtje.

Voor haar

In deze lente zien we veel pastelkleuren als paars, roze en groen naar voren komen bij de meisjeskleding. De vrolijke regenboogkleuren zien we ook, maar toch blijven de pastelkleuren de favoriet. Door de pastelkleuren wordt een schattige, lieve look gecreƫerd die veel mensen bij hun kleine meid willen zien. Pastel zijn enorm goed met elkaar te kleuren en vloeken niet. Echter staan deze kleuren ook leuk bij neutrale kleuren zoals zwart en wit. De leukste kinderkleding voor meisjes kun je aanschaffen bij KIXX-online.

Voor hem

Een jongen kan je natuurlijk niet blij maken met pastelkleuren, maar wel met een stoere look. Denim en army trends zijn weer helemaal terug in de mode. Denim heeft van nature al een enorm stoere uitstraling. Een spijkerstofje maakt de hele outfit van een jongen compleet en stoer. De army trend is ook weer helemaal in. Legergroen in combinatie met camouflage motieven vinden veel jongens fantastisch om te dragen. Denim gecombineerd met army kan zorgen voor de stoerste looks dit jaar!

Wil jij inspiratie opdoen om een nieuwe outfit te scoren voor deze lente? Neem een kijkje op www.kixx-online.nl. Bij KIXX vind je de nieuwste trends van de leukste merken. Een schattige look voor jouw kleine meid of juist een stoerdere outfit voor jouw kleine man, KIXX heeft het allemaal.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *