Een wit shirt voor de hele familie!

Wat zeg je? Heb je nog geen wit T-shirt in je kleerkast liggen? Dan mis je iets, want een wit T-shirt is zonder twijfel een must kledingstuk voor iedereen. Waarom? Omdat je oneindig kunt combineren met een wit T-shirt. Draag het shirt op een jeans voor een vintage look of combineer het met een houthakkershemd. Ook zijn witte T-shirts heel praktisch om onder een overhemd te dragen als man zijnde. Zo vermijd je dat anderen door je overhemd kunnen kijken en vermijd je gênante  zweetplekken onder je schouders of op je rug als je stress hebt.

Allerlei modellen beschikbaar

Natuurlijk kun je een wit T-shirt in allerlei modellen vinden. Laten we bijvoorbeeld starten met de hals. Zo kun je kiezen voor een ronde hals of een iets lossere V-hals. Vooral voor vrouwen is een wit T-shirt met een V-hals heel mooi. Ook in de lengte kun je variëren: een kort model, een normaal model of een extra lang model. En dan zijn er nog de soorten pasvormen. Draag je het shirt onder een overhemd? Kies dan voor een strak model. Ook als je een strak figuur hebt, mag je voor deze slim fit kiezen. Wil je het shirt gewoon dragen over een broek? Kies dan voor een los model voor een nonchalante look.

Met of zonder print

Om oneindig te combineren, is het aangeraden om een wit T-shirt zonder print in huis te halen. Deze kosten niet veel en vaak kun je er enkele voor een kleine prijs scoren. Haal ook enkele T-shirts met print in huis, zodat het geheel niet te saai wordt als je de T-shirt boven een broek of rok draagt. Zin gekregen om wat wit in je kleerkast te brengen? Haast je dan snel naar een kledingwinkel of ga helemaal los online!

Koop wel kwaliteit!

Om lang plezier te hebben van je witte T-shirt moet je wel op de kwaliteit letten van het shirt. Bij ShirtsofCotton weet je zeker dat je kwalitatief zeer goede T-shirts koopt voor een goede prijs. De shirts zijn gemaakt van een heerlijk zacht katoen dat zorgt voor een hoog draagcomfort waar jouw nieuwe witte T-shirt aanvoelt als een tweede huid!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *