Waarom de pyjama weer helemaal in is!

De pyjama is helemaal terug van weggeweest en al lang niet meer oubollig. Lees hieronder waarom jij juist modebewust bezig bent wanneer je in jouw pyjama op de bank hangt. 

Hippe designs en meer keuze

Steeds meer merken komen met hippe en leuke pyjama’s. Zoek je een pyjama met unicorns? Die zijn er! Eentje met een avocado? Ook daar is aan gedacht! Door de enorme groei aan aanbod is er altijd wel een pyjama die perfect bij jouw persoonlijkheid past.

Steeds meer als Homewear

En de pyjama is niet alleen meer voor in bed, maar wordt ook gebruikt als loungewear. Door de designs en details worden pyjama’s haast een waar mode-item. Ze zijn simpelweg te leuk om alleen in bed te dragen! En waarom ook niet? Er is toch niets fijners dan heerlijk in je pyjama te zitten als je thuis bent? En waarom ook niet als je er ook nog eens leuk in uitziet? Ontbijten of een dagje relaxen, doe het heerlijk in pyjama.

De fijnste materialen

Je ziet er dus leuk uit in je pyjama. Maar dat die lekker zit, blijft toch minstens zo belangrijk. En hoe zorg je ervoor dat jij ultiem comfort? Door te kiezen voor een materiaal dat bij jou past! Wil je het lekker warm hebben? Ga dan voor een badstof pyjama. Liever wat lichters? Dan is flanel of viscose perfect. Modal is heerlijk zacht en geeft veel beweegvrijheid. En de “all time favorite” blijft de katoenen pyjama.

Jolyz Pyjamawebshop

Je hebt het gehoord, pyjama’s zijn helemaal in. Maar hoe kies jij jouw perfecte pyjama? Bij Jolyz Pyjama-webshop vind jij de pyjama van jouw keuze. De beste outfits voor thuis en in bed. Bekijk snel de grote collectie dames nachtmode.Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *