Spa etiketten voor mannen

De spa is een heerlijke plek om tot rust te komen. Heerlijk bijkomen in een stoomcabine of wegdromen in de sauna. Een dagje in de spa kan je helemaal tot rust laten komen en alle stress doen vergeten. Maar zelfs in de spa kan er nog wel eens roet in het eten worden gegooid. Deze situaties worden meestal veroorzaakt door je mede spagangers en misschien wel door jijzelf! We zullen je daarom op de hoogte brengen van spa etiketten, die met name voor mannen (soms ook voor vrouwen!) belangrijk zijn.

Respecteer de rust

We komen natuurlijk allemaal naar de spa om de buitenwereld te vergeten. Wanneer je buurman dan ineens begint te klagen over zijn werk of persoonlijke omstandigheden wordt je al snel uit deze ontspannen omgeving getrokken. Laat dit dus achterwege! Voor jezelf, maar ook voor de anderen in de spa. Het is over het algemeen de bedoeling dat het stil is in de spa, als je communiceert met anderen doe dit dan op fluistertoon. Tot slot zijn telefoons natuurlijk helemaal uit den boze, laat deze daarom lekker in je kluis.

Douche voor een behandeling

Natuurlijk klinkt dit ook logisch, maar toch houdt niet iedereen zich hieraan. Ook als je niet weet waar de douche is, is dit geen excuus. Vraag er gewoon even naar. De therapeut zal je een betere massage geven als je schoon bent en daar kan jij natuurlijk ook van geniet. Hetzelfde geldt voor een gezichtsbehandeling of een manicure! Zorg ervoor dat je handen of gezicht schoon zijn voordat je begint aan de behandeling.

Je kunt niet doen en laten wat je wilt

Je deelt de spa met anderen, dus gebruik geen drugs of alcohol. Maak ook geen rotzooi. Je bent hier te gast, dus behandel de spa het liefst zoals je het huis van een vriend zal behandelen.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *