Hoe kies je de juiste jas voor jouw zoon

Het uitzoeken van een jas voor iemand anders is erg lastig, zeker als je er een moet uitzoeken voor je eigen kinderen. Gelukkig kun je hieronder tips lezen die je zullen helpen bij het uizoeken van een geschikte jas.

Maatje groter

Kinderkleding is nou eenmaal duur. Zeker merkkleding voor een jongen kan duur zijn. Jongens groeien namelijk erg snel, en dat is wat een kledingstuk uiteindelijk duur maakt. Je moet ze om de paar maanden vervangen. Daarom is het aan te raden om altijd een maatje groter aan te schaffen. Met een beetje geluk kan jouw zoon de jas twee seizoenen dragen.

Meerdere seizoenen

Aangezien je zo vaak nieuwe kleding voor je zoon aan moet schaffen is het verstandig om een jas uit te kiezen die zowel in de herfst als in de winter gedragen kan worden. Dat scheelt je in ieder geval weer het kopen van twee verschillende jassen. Dit doe je door een jas uit te zoeken met bijvoorbeeld een uitneembare voering. Of een jas waarbij het mogelijk is om meerdere laagjes onder de jas te dragen.

De kwaliteit

Kwaliteit van de jas is erg belangrijk. Kinderen willen namelijk lekker buitenspelen en daar moet de jas tegen kunnen. Zeker voor jongens gaat op dat een jas veel te verduren krijgt. Het is prettig als de jas lekker water- en winddicht is. Bespaar dus niet op kwaliteit want jouw zoon moet er lekker warm bij lopen.

Een zomerjas

Een zomerjas is een belangrijke jas, de zomer kan namelijk erg onvoorspelbaar zijn. Het kan bijvoorbeeld ’s ochtends op weg naar school nog erg koud zijn, en dan komt en zomerjasje super goed van pas. Een zomerjas voor een jongen is dus een goede investering.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *