Een shopaholic is allang geen vrouw meer…

Al een tijdje lijkt het taboe doorbroken, mode is niet alleen meer voor vrouwen! Een groot aantal mannen interesseren zich tegenwoordig ook in de laatste trends op het gebied van kleding. Mannen vinden hun kleding en hoe ze eruit zien steeds belangrijker. Mannen worden steeds meer modebewust! Zij hebben in de gaten dat als je goed voor de dag komt, je beter presteert! Waar ineens komt deze ommezwaai vandaan?

Internetwinkels zorgen voor mannelijke Shopaholics

Nog steeds vinden de meeste mannen kleding winkelen niet zo leuk, althans het fysieke winkelen dan! Ze hebben een hekel aan slenteren door de straat, winkels in en winkels uit, zoekend naar de juiste kleding, pashokjes en lange rijen voor de kassa. Kortom, als het zo moet dan liever niet! Maar als deze ergernissen weggedacht kunnen worden blijken er veel mannen toch wel heel graag te winkelen. Dit blijkt uit het onderzoek dat Overhemden.com gedaan heeft onder haar klanten. Sinds het ontstaan van de internetwinkel, het online bestellen en het laten thuis bezorgen, kopen mannen hun kleding zelf en dat zonder ergernissen. Het resultaat: Modebewuste mannen die net zo vaak shopaholic zijn als de vrouwen!

De juiste maat vinden in een online shopVrouwen zijn zich echter vaker bewust van welke kleding maat zij hebben. Helaas is dit bij de mannen niet altijd het geval. Een nadeel van online shoppen is dat je de kleding die je mooi vind niet kunt passen. Om te voorkomen dat je de nieuwe kleding moet retourneren omdat de maat niet goed is, dien je vooraf goed je maten te bepalen. Overhemden.com heeft hiervoor een eenvoudige maattabel ontwikkeld. Met de extra uitleg die daarbij gegeven wordt kun je eenvoudig de juiste maat achterhalen. Ben jij toe aan een mooi nieuw overhemd neem dan eens een kijkje in het uitgebreide assortiment!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *