Kledingtrends voor moderne vader

Wil jij er als moderne vader graag stijlvol uitzien? Lees dan snel verder. Herenkleding kopen kan soms lastig zijn. Wij geven je modetips voor dit jaar en vertellen je wat je wel en niet moet dragen deze zomer. Welke kleuren zijn in de mode? Welke materialen en stijlen zie je veel? Wij zetten het voor je op een rijtje!

Kleurrijke sneakers

Op gebied van schoenen zien we deze zomer veel kleurrijke sneakers. Vorige zomer waren vooral de witte sneakers heel erg in de mode, maar dit jaar zien we veel meer kleur. Zo zien we bijvoorbeeld veel zomerse kleuren zoals, geel, rood, groen en blauw. Vooral geel zien we veel terug. Ook combinaties van verschillende kleuren zijn erg modern. Met kleurrijke sneakers geef je je outfit een vrolijk en zomers effect. Super leuk onder een simpele jeans, maar ook onder je zwembroek op de camping!

Denim jasjes

Wat we deze zomer ook veel gaan zien zijn denim jasjes, oftewel spijkerjasjes. Denim jasjes zijn gemaakt van spijkerstof een geven je een stoere, casual look. Deze jasjes zijn makkelijk te combineren. Eigenlijk elke kleur staat er goed bij. Je kunt de spijkerjasjes tegenwoordig ook gewoon op een denim jeans dragen voor een extra stoer effect. Spijkerjasjes gaan erg lang mee, dus ze zijn een goede investering. Bij Suitable kun je ze makkelijk bestellen.

Strepen

Deze zomer zien we veel strepen terugkomen in de mannenmode. Shirts met strepen, truien met strepen, vesten met strepen en zelfs broeken met strepen. De streep komt overal terug. Zorg er dus voor dat je tenminste 1 gestreept item in je kast hebt liggen. Een gestreept shirt kun je trouwens ook heel goed combineren met een spijkerjasje.

Zachte kleuren

Op gebied van kleuren zien we deze zomer vooral veel zachte kleuren. Zo zijn we bijvoorbeeld veel zachtblauw en zachtgeel in de mannencollecties. Deze kleuren staan heel goed bij spijkerstof. Ze geven je outfit een rustige, relaxte uitstraling.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *